Skolstart och forumhelger

Tillbaka efter ett två veckors långt konfirmationsläger i Norrtälje skärgård.
Jag har haft en seg förkylning som fortfarande inte har släppt (imorgon blir det ett besök hos Fem husläkare), men annara har det varit kanoners att vara med kidzen och ledarna på Åkerögården. Mycket positiva ungdomar, det må jag säga. Inga sura miner trots regn typ varje dag. Det blir spännande att se vad som händer nu, det är bara att förvänta sig stora saker.

I dag var det upprop på Kungliga Musikhögskolan. Det är betydligt mer uppstyrt än förra året då jag började ettan. I år fick de nya tygkassar och workshopsen var inte inställda som förra året! (jag är inte bitter...)

Vill tipsa om Svenska kyrkans Internationella Forumhelger när jag ända är i farten.
Jag kommer att hålla i en ambassadörsutbilning för Rättvisemärkt på helgerna i Rättvik och Uppsala.
Kan vara något för just dig...

Stiftsgården Rättvik 12-14 september

Stiftsgården Skellefteå 10-12 oktober

Kyrkokansliet i Uppsala 10 - 12 oktober

Forumhelgerna är fina.
Mer info om anmälan och sånt finns på:

www.svenskakyrkan.se/kampanj/engagerad 


"Pris för helgen är 350 kronor samt kostnad för boende. Du väljer själv vilken sorts boende du vill ha och betalar därefter (priserna varierar mellan 300 kr och 1750 kr). Övriga kostnader subventioneras av kyrkokansliet. Glöm inte att du kan söka bidrag från din lokala församling.


Se hemsidan eller foldern för anmälningsinformation. Observera att deltagarantalet är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag för Rättvikshelgen är den 15 augusti  (men ibland kan man förhandla) och för de andra två helgerna den 12 september."


Kram Em